Treci la tabela cu dateTreci la meniuTreci la cautareReferinte scurtaturi
   
  In functie de particularitatile acoperisului Dvs, elementele de tinichigerie standard pot suporta modificari ale dimensiunilor tocmai pentru a completa util sistemul de invelitoare. Venim, astfel, in intampinarea problemelor care pot apare la montaj prin "personalizarea" acestor elemente indispensabile.
In plus, va prezentam solutii elegante si durabile pentru protejarea oricaror suprafete expuse cum ar fi: glafurile ferestrelor, aticuri, lucarne mici, pereti verticali de lucarne si poduri, granite intre doua tipuri diferite de invelitori si / sau acoperisuri, cosuri de fum, aproape orice fel de strapungeri ale invelitorii, toate executate din tabla plana de calitate superioara purtand aceeasi marca.
our business support.jpg  
 
Va asiguram de intreaga noastra participare pentru reusita manoperei. Si de ce? Pentru ca noi, comercializand aceste produse de inalta calitate, am invatat sa respectam scopul pentru care ele au fost concepute. Acela de a ajunge la Dvs si de a va indeplini visul unui camin desavarsit. Nu ne oprim niciodata la jumatatea drumului caci poate cea mai fascinanta parte a sa este chiar finalul. Fixarea ultimei coli, a ultimei coame, a ultimului surub. Final in care, din orice unghi ati privi acoperisul casei, nu veti gasi decat ceea ce ati visat. Final in care sunteti pe deplin multumiti de alegerea facuta.
dedicated_materia.jpg